Εταιρεία

Η εταιρεία Club Insurance Center - Γκάκος Κυριάκος, στην πόλη της Θεσσαλονίκης, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες και ασφάλειες, με συνέπεια και απόλυτο επαγγελματισμό. Η εμπειρία χρόνων πάνω στο αντικείμενο μάς έχει αναδείξει σε πρώτη επιλογή σεβαστών επαγγελματιών, αλλά και ιδιωτών. Βρισκόμαστε, πάντα, δίπλα στον εκάστοτε πελάτη μας, για να του προτείνουμε τις καλύτερες, αλλά και πιο οικονομικές προτάσεις ασφάλισης, ώστε να τον εξασφαλίσουμε από δυσάρεστες καταστάσεις και απρόσμενα, ξαφνικά χρέη.

Τα τελευταία χρόνια, ζούμε ραγδαίες μεταβολές στο οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον. Από την εποχή της ευμάρειας και της καταναλωτικής ευφορίας, περάσαμε στην εποχή της δημοσιονομικής προσαρμογής και της κρίσης του δημοσίου χρέους, όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και σε όλη την Ευρώπη. Η ανθρώπινη ανάγκη για ουσιαστική επαφή και επικοινωνία είναι μία από τις σταθερές που δεν πρέπει να ξεχνάμε. Σε περιόδους κρίσεων η ανάγκη αυτή γίνεται ακόμη πιο έντονη, καθώς τα ερωτηματικά, οι απορίες και η επιθυμία για συμβουλή και βοήθεια από ανθρώπους πιο ειδικούς είναι περισσότερο έντονη. Σε εποχές κρίσεων, αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία η έννοια value for money, το ουσιαστικό περιεχόμενο της οποίας αφορά στην αγορά προϊόντων που καλύπτουν, ακριβώς, τις ανάγκες που έχει ο κάθε καταναλωτής.

Όλες οι παροχές και οι ασφάλειες που προσφέρει το Club Insurance Center και το ασφαλιστικό γραφείο Γκάκος Κυριάκος, στη Θεσσαλονίκη, είναι δυνατό να σας κατοχυρώσουν επί της ουσίας, και όχι να προσφέρουν, απλώς, μια επιδερμική κάλυψη, μέσω μιας δίχως απόσβεση συνδρομής. Στις ασφάλειες Γκάκος, μιλάμε πάνω στις δικές σας προτεραιότητες και συνθήκες. Αναπτύσσουμε σχέσεις αλληλένδετες και συναλλαγές εμπιστοσύνης. Είμαστε διαμεσολαβητές υψηλής ποιότητας. Δεν διαψεύδουμε ποτέ τον πελάτη, παρά μόνο τον διευκολύνουμε.